Våra samarbetspartners

Här ser du några av våra samarbetspartners och kan dessutom klicka dig in på deras hemsida för att ta del av vad de har att erbjuda.
Vill du marknadsföra dig och ditt företag tillsammans med Sveriges framgångsrikaste armbrytarklubb?
Kontakta oss för mer information ››

Namn
 
Verksamhet
Coop Konsum Storuman

Vår egen Konsumbutik...

Karlssons Åkeri

Hjälper oss när vi behöver en lastbil... Vad vore Wild Arm utan etn lastbil?

Sportsgear Sweden AB

Vi är specialiserade på klubbar, föreningar och företag med de speciella krav och förutsättningar som gäller.
Vårt sortiment har en stor bredd av produkter för företag, fotboll, handboll och övriga idrotter från några av branschens starkaste leverantörer.

Eftersom vi har ett eget textiltryckeri så har vi snabba och effektiva leveranstider och ofta kan vi trycka logos, namn och nummer medan du väntar. Vi lägger lika stort engagemang vid enskilda beställningar som vid lagbeställningar och vi kan även erbjuda unik design på textiltryck för t ex födelsedag, firmafest eller möhippa.

Linjalen 3.0

”Utifrån dina förutsättningar och dina behov skapar vi enkel (eller komplicerad) och funktionell grafisk form.
Vi arbetar med projektledning och idéarbete inom webb och grafisk produktion. Stor erfarenhet och ett brett kontaktnät gör att vi kan ta på oss alla (nja, nästan alla) uppdrag.”

OEW

”OEW är ett användarvänligt och mycket kompetent verktyg för att skapa och uppdatera webbplatser. OEW kan anpassas efter dina önskemål och på så sätt passa alla. Föreningar, företag och kommuner är exempel på de som använder OEW idag.”

Umluspen

”Fastighets AB Umluspen ägs av Storumans kommun. Vi har fastigheter i Storuman, Stensele, i skidmetropolerna Tärnaby/Hemavan och i några av kommunens många byar.”

Vildmarksdata

”Vildmarksdata grundades 1995 och ombildades till AB 1996. Under 1997 började vi med webbhotell och programutveckling. De fyra delägarna arbetar alla aktivt i företaget med programutveckling, webbhotell och andra tjänster på Internet.”

Distansbackup

”Distansbackup är en helautomatisk backuplösning från Vildmarksdata AB som hjälper dig att ta backup på affärskritiska data och lagra det utanför ditt kontor i vårt säkra datacenter. Mindre arbete - bättre skydd!”

umluspen.gif
linjalen.gif
oew.gif
vm_data.gif
backup.gif
rena_vinnare.gif